Nieuwe raad geïnstalleerd

Afgelopen dinsdag nam de oude raad afscheid; gisteren werd de nieuwe raad geïnstalleerd en daarmee begon de nieuwe raadsperiode 2010-2014. Negen nieuwkomers in de raad waarvan drie bij onze fractie Gemeentebelangen. Hoewel twee leden waren natuurlijk niet zo nieuw: Dries van Delft zat in de afgelopen vier jaren ook in de raad maar dan voor DDE-2002. En Thé Herman is in feite een herintreder; hij zat namens Gemeentebelangen al eerder in de raad en is nu dus herbenoemd. Echte nieuwkomer is Hüseyin Simsek uit Oudheusden die met 224 stemmen rechtstreeks in de raad gekozen werd. Wij heten hem natuurlijk speciaal welkom in de fractie en hopen dat hij in de komende vier jaren een constructieve bijdrage zal kunnen en willen leveren.

Hieronder enkele foto’s van de installatievergadering.