Voorlopige uitslag

De grote winnaar van de verkiezingen in Heusden is DMP Heusden geworden. Die partij ging met 24% van de stemmen van 5 naar 7 zetels.

Gemeentebelangen moest helaas een zetel inleveren. Wij gingen van zes naar vijf zetels met 19% van de stemmen.

Volgens een voorlopige einduitslag (vrijdag 23 maart wordt de definitieve einduitslag door het hoofdstembureau vastgesteld) komen de volgende vijf kandidaten voor Gemeentebelangen in de gemeenteraad:

Caspar van den Brandt

Annemarie Bok-Geelen

Hüseyin Simsek

Dries van Delft en

Kees Musters

Gemeentebelangen kreeg in totaal 3401 stemmen. Tegen al die kiezers die op ons hun vertrouwen hebben gesteld, zeggen wij graag:

KIEZERS BEDANKT

De winnaars van de verkiezingen DMP Heusden, Heusden Transparant (van drie naar vier zetels) en GroenLinks (van nul naar één zetel) willen wij graag van harte feliciteren.