Verrassend veel nieuwe gezichten op kandidatenlijst Gemeentebelangen

Gemeentebelangen maakt de kandidatenlijst voor de verkiezingen van 16 maart 2022 bekend. Onder de kandidaten zijn 10 nieuwe gezichten op de lijst en dit keer ook vertegenwoordiging uit Heesbeen, Herpt en Nieuwkuijk toegevoegd.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Gemeentebelangen op 11 december 2021 hebben de leden de volgorde van de kandidaten voor de verkiezingen bepaald. Het vaststellen van de volgorde op de kandidatenlijst is ook een democratisch proces. Het bestuur doet een voorstel naar aanleiding van een uitgebracht advies van de kandidatencommissie. Daarna is het aan de leden om de lijst definitief vast te stellen.

Er zijn veel nieuwe en vooral ook jongere gezichten te zien op deze lijst. Ook is er een bredere vertegenwoordiging vanuit  onze kernen aanwezig, omdat nu ook kandidaten uit Heesbeen, Herpt en Nieuwkuijk zijn toegevoegd. De kandidatenlijst ziet er als volgt uit:

1. Caspar van den Brandt, Elshout                                       11. René Esser, Vlijmen

2. Annemarie Bok- Geelen, Drunen                                     12. Henk Melissen, Drunen

3. Peter van Steen, Vlijmen                                                  13. Ria de Folter, Drunen

4. Hüseyin Simsek, Oudheusden                                         14. Tim Fitters, Herpt

5. Ralf van Baardwijk, Nieuwkuijk                                        15. Joos van Gestel, Heesbeen

6. Elise van Ruremonde, Vlijmen                                         16. Ben Fitters, Oudheusden

7. Jeroen van den Bosch, Vlijmen                                        17. Jos van den Hoven, Drunen

8. Bastiaan de Hart, Drunen                                                 18. Dwayne van Wijck, Oudheusden

9. Dries van Delft, Drunen                                                    19. Thé Herman, Vlijmen

10. Thomas van Os, Vlijmen

Onze nieuwkomers op de lijst zijn: Ralf van Baardwijk, Elise van Ruremonde, Jeroen van den Bosch, Thomas van Os, Henk Melissen, Ria de Folter, Tim Fitters, Joos van Gestel, Ben Fitters en Jos van den Hoven. Binnenkort stellen zij zich voor op onze nieuwe website en sociale media. Houd onze digitale kanalen dus in de gaten!

Gemeentebelangen is trots op deze lijst, waaruit blijkt dat er een brede betrokkenheid is vanuit onze gehele gemeente en waarbij jong en oud welkom zijn en zich gehoord en gezien voelen.

De slogan voor Gemeentebelangen is dan ook ‘voor IEDEREEN!